Jag ser hemsk ut.

Tjenatjena! Hah, jag hatar när folk säger så.. Idag har varit en bra men dålig dag. Hilda kom över och vi åkte och kollade på tapeter till mitt ny rum. Pappa var med och självklart ska han slänga ur sig att jag ser hemsk ut (mina tights är lite trasiga men jag har faktiskt ett par andra under, det var det han syftade på.) Tack pappa, det värmde verkligen! Nu är jag hos Hilda och jag ska sova här. Skönt att komma iväg lite. Det är ungefär vad som har hänt idag! Nu ska jag springa och dra upp Hilda ur hennes säng innan hon somnar...
Haajdå! :)

Julklappar!

Tja! Jag har inte kunnat blogga tidigare idag eftersom att jag har varit hos farmor hela dagen. Jag fick två julklappar av henne. Jag hade önskat mig presentkort på en affär som heter kawaiidesign och en mjukisdress som är jätte fin! först fick jag ett litet brev som precis såg ut att rymma ett presentkort.. *omg så jävla awesome* Så, vad var det i det? *trummvirvel* Ett PRESENTKORT på....H&M.....Sen fick jag ett lite större paket som precis såg ut att rymma en mjukisdress. Så, vad var det i det? En *dundundunduuuun* Kakburk. Igår fick jag en skrivbok med blommor på, en lite större skrivbok med lika blommor på och en ännu större skrivbok med en annan sorts blommor på. Jag fick också en film, ett par tofflor som faktiskt var ganska fina, ett halvt super mario galaxy2 till wii (fråga inte) och så min bästa present, ett GRAFIKKORT till min dator! Tro mig, önskelistor funkar inte. Nu ska jag gå och leka med mina fina julklappar! Typ försöka få pappa att hjälpa mig med grafikkortet..
Hoppas ni fick fina julklappar! :)









Mjukisbyxor och livsfarliga virus.

Hej! Idag är det julafton, bara så ni vet :) Jag vaknade i morse av att min broder sprang runt och skrek att det var jul. Så gullig! Jag gick upp åt frukost med familjen och var glad resten av dagen, jag bara älskar julen! Kanske inte.. Om jag ska vara ärlig så somnade jag om och vaknade någon timme senare av att mamma typ skrek att jag skulle upp för vi skulle iväg en stund över dagen. Så jag gick upp drog på mig två par varma tights under kjolen just för att jag skulle vara ute och jag ville inte frysa. När jag kom ner så har dom andra redan ätit frukost. Det gör mig ärligt talat ingenting men jag nämner det för att det spelar lite roll om en stund. How ever, jag äter lite frukost och sen börjar jag ta på mig en jacka och lite så. Det är nu min dag börjar luta från bra till irriterande och jobbig.
Mamma: Olivia, ta på dig TÄCKBYXOR. Det är kallt ute och du har bara tights.
Jag: Men mamma, jag har två par tights på mig så jag kommer inte frysa, men jag kan ta på mig ett par mjukisbyxor om det är så noga.

Jag går upp för att hämta mjukisbyxor när jag hör mamma säga: ''Ska jag börja ta med valter mjukisbyxor till dagis istället för täckbyxor?''
Alltså. Han är ju fan ute i snön och leker, jag skulle bara stå still och göra typ ingenting! Jag sa det till henne och från och med då så var jag typ lite små arg på henne. När vi väl har kommit ut i bilen så fortsätter vi att vara ganska otrevliga mot varandra och självklart så ska pappa ställa sig på mammas sida och börja prata mot mig. Helt plöttsligt så låter det som att mamma typ försöker förklara för pappa varför jag är arg.
Mamma: Men hon missade ju våran lilla mysfrukost.. (det var därför jag nämnde frukosten tidigare.)
Jag: What? Jag skiter väl i eran jävla frukost? (trevligt, jag vet)
Pappa: Där ser du, hon brydde sig inte om den!
Mamma: Det säger hon inte alls det, det där kan betyda vad som helst på tonårska. Men det går över med tiden, du och jag har ju också varit där och det gick ju över, ellerhur?

Fyfan vad jag är arg på dom båda, mest på mamma. Det är så jävla lågt av två vuxna att sitta och kaxa sig mot ett  barn. Det lät ju fan som om dom tyckte att tonåren var ett farligt virus som jag hade haft oturen att bli smittad med. Jag orkar seriöst inte med dom två. Jag funderar på att typ stanna inne på mitt rum resten av dagen och inte prata med någon. Nemen juste, jag har ju inget rum! Helt jävla fucking fantastiskt.

God jul på er!

fashioncore och överbeskyddande föräldrar

Tja! Idag kommer farfar hit. Mina föräldrars komentar om det var ''du kommer att skrämma slag på honom, Olivia'' Jag undrar vad fan dom menar med det och pappa räddar snabbt situationen igenom att säga ''Ja men du har ju blivit så stor sen sist ni sågs'' Riiiiight.. eller inte. Jag antar att dom syftade på min klädstil som är lite åt fashioncore hållet men inte så väldigt mycket! Då säger mamma ''Ja men när han ser dig så kan du ju säga: Nee, jag skojade bara. och sen kan du ta på dig dina vanliga myskläder igen!'' Alltså, om mina föräldrar inte är okej med min stil så får dom väl fan ta och säga det istället för att typ skämta om att jag ska skrämma slag på farfar. Bara för att jag ser lite annorlunda ut så har jag fortfarande känslor och jag är fortfarande samma människa. Dom är bara rädda för att jag håller på att bli stor -.-' Ibland vill jag bara försvinna långt, långt bort härifrån till en platts där allt är bra och man slipper skola, föräldrar och problem. Sure, mina föräldrar är väl snälla, lite överbeskyddande men det hör väl till?  Dom vill ju bara väl men ibland känns det som det dom säger/gör är lite väl överbeskyddande eller barnsligt. Det känns som att dom har svårt att inse att jag klarar mig själv ganska bra i många lägen och jag är inte fem år längre. Hahah, jag överväger faktiskt att gå och lägga på lite extra smink bara för att. *vara upprorisk tonåring* ;) Men jag orkar inte. Neh, nu kommer farfar om bara några minuter så jag ska väl gå ner och typ stå på händer eller något.
Vi Hörs.

(jag tänkte slänga in en egopix men eftersom att min kamera inte vill sammarbeta med mig idag så får ni en gamal bild ist :)

fråga inte...

Ohayo~!

Visst är det najs med sovmorgon? :D Jag tror inte att jag har sovit såhär längesen typ.. i förgår.. äh, never minde! Idag ska jag antagligen dra ner på stan och köpa julklappar men det finns en risk för att jag stannar hemma och sover. Men då kommer jag få skuldkänslor för att jag inte har köpt något så det blir nog stan iaf! Så, inlägg fem idag alltså. Jag har fortfarande typ inte sagt till någon att jag har en blogg så jag VET att den ända som läser bloggen är jag. Möjligtvis mamma eller pappa för jag råkade lämna sidan med min blogg uppe igår så dom kan ha sett. Men det räknas inte! Man kan väl omöjligtvis räkna sina föräldrar som bloggläsare, right? (jag tror det var tredje gången jag skrev '', right?'' ). Jag har verkligen ingen fantasi :) Nu ska jag renovera min trapets(byta tape och stuff) då det får räcka med bloggande för tillfället.
BAAAAAAAAAAAAAAAII! :)

Cooling där :)

Ahoshigusigochigooooh!! :)

Tjaa! Jag kom precis hem från en låång tur på coop forum med familjen, vi har julhandlat eller vad det heter x3 Nu är jag trött och det blir tidig läggning ikväll tror jag.. Vet ni? Typ världens skummaste grej hände på coop. En as gammal gubbe kom fram och skulle busa med min lillebror. Oftast när vuxna ska försöka vara roliga så säger dom något konstigt som typ ''ahoshigusigochigooooh!'' Det är bara fail. Det verkar det här farbrorn veta för han gick fram och.....Waitforit... Gör världens prutt ljud med munen. Fett konstigt! Alltså, vilken gubbe gör så? Han är lätt min nya idol! 8D Så härlig! How ever, självklart måste min lillebror svara honom med ''pruttgubbe''. Och där står jag med min gulliga men smått onda lillebror, och pruttgubben. Awkward? En aning. Vi typ sprang därifrån, vilket såklart var ännu mer awkward eftersom att vi bara råkade se honom igen.. Nog pratat om Pruttgubben!  Här får ni två bilder på mitt blivande rum och en hemsk bild på mig som jag bjuder på :) Well, man kan ju inte precis komma hem efter timmar av handlande, ta ett snabbt kort med en usel kamera och förvänta sig att man ska se ut som en prinsessa, right? :)


Alla prickar kommer från kameralinsen, det är inte prickigt i verkligheten! (nej, ni kunde inte räkna ut det själva)




*Happyface* eller inte :)

Tomtenissar och träningsvärk

Godmorgon! Idag börjar jul lovet på riktigt! Jul stämmningen hänger i luften och alla är glada. Min älskade bror springer runt och letar efter tomtenissen och han förstår inte vart den har tagit vägen. Heheh ;) Det blev inte särskilt mycket sovmorgon för mig eftersom mamma väckte mig och ville att jag skulle prata med någon läkare. *suck* För er som undrar så är jag ganska.. vad ska man säga..? typ överrörlig och jag har förstört min kropp igenom att träna för hårt och för mycket. Så jag kanske ska operera "/ Under kvällen igår spelade jag wii fit+ så idag har jag träningsvärk i axlarna.. Nu ska jag hjälpa min kära fader att fixa med mitt blivande rum. Kameran är hittad så nu ska jag bara orka ta kort också, sen finns det bilder på mitt rum i bloggen!
Ha det gött'! :)

Godkväll

Godkväll! Idag har det varit en livad dag men en massa barn runt springandes i huset. Jag hatar barnkalas. Alla springer runt, skriker, kissar på sig och typ förstör saker. Sure, ungar kan vara söta men inte när dom har fått i sig för mycket socker. Jag var tomtenisse och det ska jag aldrig vara igen! först gick allt bra. Alla var glada och jag gav dom godispåsar med tablett askar och små kexchokladar i. Sen anföll dom typ mig och tog min tomteluva.. Det var inte så kul. Men jag fick en kaka av en liten kille i alla fall! Han hade bitit i den och den hade legat på golvet i typ en timme.. Men det är väl tanken som räknas, right? Jag ska få ett nytt rum också! Det är ganska litet och just nu är det bara en stor röra men det kommer att bli jätte fint när det väl är klart! Jag slänger in någon bild på det i morgon om jag kan hitta min kamera som liggen någonstans bland lådorna som alla mina saker ligger i. Fett jobbigt att vara utan rum! Nehej, nu ska jag sluta klaga på dagen och göra något fint utav kvällen i stället! Vi får se vad jag hittar på ;)
Ha det braa! ♥


Yo~!

Gissa vad? Jag har en blogg igen! Jag ska försöka att uppdatera någon gång ibland så jag inte tar bort bloggen efter ungefär en månad som jag gjorde förra gången... Jag kommer väl skriva om typ precis ingenting bara för att ta upp fem minuter av eran tid. Ja, det är min onda plan. :) How ever, efter som att det är snö ute så kan jag inte träna trapets. Jag ska hyra idrottshallen någon gång under vintern så jag kan träna en gång i alla fall. Om jag har råd.. Vilket jag inte har. Men det löser sig nog! Nu ska jag äta frukost och sen ska jag fixa mig inför min lillebrors kalas. Han fyller tre och önskar sig att en tomtenisse ska komma på hans kalas. Jag ångrar att jag lovade honom att det skulle komma en tomtenisse men självklart så håller jag vad jag har lovat. Så ni kan ju försöka lista ut vad jag ska göra i tre timmar.. x)

baaaai!

RSS 2.0