Tanter och tapeter

Hej alla! Sitter på fjortonde våningen och vill impulshoppa ner från ett fönster och flyga till neverland eller något. När man väl är ashögt uppe så måste man ju passa på! Asglad över att det finns internet här så jag kan bevisa att jag existerar. Idag ska jag till globen och titta på batman live men först ska jag äta! Nu ska vi ha det lite trevligt och betygsätta les hotell.
Frukost: 2/10
Rum: 4/10
alfonslekhörna: 9/10
utsikt: 8/10
Alltså har hotellet 23/40 troll och landar på betyget tattigt. Det är också EXTREMT FULA TAPETER. Det ser ut som blomkålsträd och gröna dammar.. usch.
Jag måste bara berätta en fruktansvärd sak som hände på bussen häromdan. Okej, jag åkte helt själv för jag slutade tidigare för jag tyckte att det blev bäst så.. Iaf, jag sitter på bussen och framför mig sitter två TANTER. That's right, tanter. För er som inte vet det så är tanter mystiska varelser med många åsikter och fördomar om allt från dagens ungdomar till ica maxi och hemliga tantsaker. Jag hörde inte mycket av vad dessa tanter sa eftersom dom, precis som alla andra tanter pratade med viktig ton, tyst och fort. ''Jah, precis så är det jag förstår inte hur dom kan.................................blablablaoch så körde han nästan över.......................på rätt sidan av vägen.......helt livsfarligt!............Ja du har rätt Gunvor..................Jaaaah..............Jah precis.............Nej men gud..........Det var bättre förr................'' Ni fattar vad jag menar.  Nu ska jag ut och träffa 08or! trololo!

Short (inlääg) inlägg

Hey u guys! Tomorrow I will be going to Stockholm to shop, watch batman live and go to the *pratar som om jag aldrig hört ordet förut*(natuorrrhostårriska) naturhistoriska something to watch whatever that is there, pepp? Yes, cuz we're gona live in this (allfåns) Alfons hotel! awesome right? :D whatever, I have french to study. Stinson out!

Stressad? Nä inte jag iaf! hahah! ^^

Pumpastorstadtrippelbokadpluggaringafarmorläxorefterpengarsparakommaihågstäda
taansvarfixaalltanimehowimetyourmothersovatröttfrysermatstressvinterhöstvillinte
ontiryggenjobbabarnvaktlämnatvättladdamobilvaramedfolkumgåssocial

SÅJÄVLAMYCKETATTGÖRA!! :0
srsly, panik.
VART.TOG.MIN.TID.VÄGEN?!?!
Okej, på fredag är jag trippelbokad. Jag ska vara med hilda, gå på arenan grej och gå på batman live i sthm och bo på hotell SAMTIDIGT. och förhoppningsvis träffa linda (min världensbästa faster) OCH handla kläder. Dessutom är jag efter i skälan för jag har varit sjuk, det är skitsamtal snart med föräldrar och mig och lärare i ett läskigt rum med massa papper och så pratar man om betyg och hur allt går och om gymnasiet och allt annat man kan komma på och det är otrevligt och satan perkile och jag är jättesträssad förmin svenskalärare hatar mig på riktigt för jag kan inte skriva 2 a4 artikel om naturmedecin + rubrik och ingress på under en timme + renskriva skiten och så failade jag sönder på matteprovet och jag har massa saker jag vill köpa och jag har en jobbig låt i huvet om ett äpple på ett träd och jag fattar inget och jag vill skriva en pugnt men jag hinner inte för jag måste sova så jag kan gå upp och stressa imorgon för jag är trött och vill vara med hilda och gå till arenan och åka titt den stora staden och jag undviker massa ord för jag är för trött för att kunna stava dom och ett av dom är våran huvudstad som stavas med ett c nånstans men jag vet inte var och AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGHHHH. Så. nu ska jag sova, natti! ^^

Jag är så fantastiskt smart <33

Okej, let me förklara. Jag är trött. Imorse satte jag på datorn, gick in på facebook, spotify, massa bloggar, msn och hela fadderullan precis som man brukar när man har tråkigt. Först satt jag på paint och ritade internet, sen hade jag mer tråkigt men ni bryr er inte.
Låt oss spola fram till då jag loggar in på msn och randomly accar någon som förfrågat mig. Ingen aning om vem det är men vafan tänker jag. Jobbigt misstag det blev då.
'';) Hey good lookin!''
''Yah.. Do i know you?''
''When was the last time you had sex? :)''
''Thats none of your business?''
''i fuck myself.. all the time online lol''
''No one wants to know that kind of stuff, perv.''

And so det goes on. Tillslut börjar jag tycka att det är smått irriterande att bli utfrågad om konstiga saker så jag loggar ut. *Misstag två: jag tar inte bort kontakten*
Okej, så några timmar senare har jag typ glömt miss perverted så jag loggar in på msn för att kolla om någon lever. Detta var misstag tre. Dock ledde det till ett gott skratt åt mig själv när jag insåg hur extremt smart jag är. :)



Som ni kanske fattar så skriver hon med rosa.. Jag tror jag snapade och blev galen ett tag..

Sjuk

Jävla fittblogg.se låter mig inte blogga från mobilen så jag blev tvungen att GÅ HELA VÄGEN UPP FÖR TRAPPAN för att skriva på datorn ist. Jag vet att ni tycker synd om mig. Inte? Då kanske jag ska nämna att jag är sjuk, hostig och förkyld. OCH så låter jag som en blandning av Gollum och Gandalf the retarded. Nu kan ni tycka synd om mig! Taaaaaaaaaack! That's the uppmärksamhet I need. Nu ska jag äta glass och titta på så många HP filmer jag kan. The usual alltså.
Igår var jag och såg en fantastiskt fin cirkusföreställning på *VÄNTA LITE NU... var hon inte sjuk? :0* AVBRYT MIG INTE!!!!! Iaf, igår var jag på en fantastiskt fin cirkusföreställning på folkets hus/dalateatern/vad det nu heter. How ever, det var najs, jag är cpstolt för jag kunde typ massa saker som dom gjorde och jag är typ fantastiskt glad.
Nä, glass it is! BAIII!

Valter är hemma och är sjuk. MM*pruttmedmunnen*

Jag måste typ klä ut mig... Leka.. Ememm typ.. eh. skjutsa bäbisen. uh. emuu då ska jag leka med klossarna. *miif* Och sen så skriver vi att det är från valter! Från Valter.

:D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH


Vi kanske är lite trötta..
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ :D
Iza hälsar inte.
Hon hälsar nu i heeeeeeeeeeeeeeeeeeeemlighet.


Vi bränner pokemonkort (HATA OSS INTE) och målar med spritpännor. Jag ska bli pizza. Nej, Pyroman. Stavas det så? I min värld så gör det det. I eran fula värld så stavas det inte alls. sdkgel-









Rubrik:

GISSA VEM SOM HAR RENCON I EN LÅDA?!?

JAG!

Nej då men allvarligt, jag beställde precis min biljett. :'D <3
Hapyness i en låda :))

TROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

TROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLOLOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TROLOLOOOOOOOOOLOOOOOOOOOLOLOOOO, LOLOLOLOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO
Bara kolla på den okej?

http://www.youtube.com/watch?v=_PWEl73abGw&feature=related

Hehe hehehe hehehe

Tja! Kom precis hem efter 3 timmars prao, that's right, TRE TIMMAR. Najs eller vad? Min praoplats är soft iaf, damma, städa, smaka på saker och prova massage saker. Heheh, två långa veckor av awesomeness ligger framför mig. Min handledare heter Mona och är Izas mamma, Jätte trevlig. Och det kan man ju tycka är lite tur för det hade varit lite obehagligt att praoa hos en elack typ. Nu gör jag inte det iaf, chill! Imorgon börjar jag 10 och ärligt talat så ser jag fram mot det! Jag brukar inte vara så tummenupp mot saker som innebär attr jag måste jobba men det här är satans najs :D
Hejdå älsklingar!

Okej, vem har tagit det?

YO! Bloggen får bo kvar tills jag har bestämt mig för att jag ska ha kvar den tror jag. Betyder? Förmodligen att jag ska ha kvar bloggen. Idag har varit en otrevlig dag. Jag vaknade tidigt och utan täcke. Alltså, vem i helvete har tagit det? ärligt talat. Jag är ganska säker på att jag hade det igår kväll. Eller så var jag så trött så jag somnade utan, hm.. Det spelar faktiskt ingen roll, den som har det kan lämna tillbaks det nu innan jag blir arg, annars *hittar jag det ändå och då får den eller det som stal mitt täcke INGEN KAKA. Ja, ni hörde rätt, ingen kaka. Tro mig, jag är seriös. Om man räknar alla andra otrevliga saker som har hänt idag, typ som att det regnar ute vilket är ultimat o-trapets väder och att jag fryser så kan man säga att den här dagen sög.
Färdigklagat! Älskar er små barn!

*hahah, Hitt :)

RSS 2.0