Kanskekanskeinte!

Nu har jag haft en flaska lila hårfärg ståendes i en månad. Och nu vet jag kanske vad jag ska använda den till. Att blondera mitt hår är satans jobbigt, mestadels för att det inte blir blondt utan gult. Och så blir det världens kontrast när mitt vanliga hår växer ut för det är nästan svart. Vill ni se hur det ser ut? Det ser skitäckligt ut. Det ser typ ut som att man inte tvättat det på 1000 år och att allt skit liksom sitter kvar. Kolla.
SKITTREVLIGT! Sen blonderar man bort det och då blir det såhär;
Asså fyfan.
Nu har jag en plan iaf! Kolla;
Skitsnygg, javet. Gjort det helt själv! :D How ever, vad tror ni om svart hår och lila lugg? Asså lugglugg. Inte snelugg eller så, utan lugglugg. Ni fattar. Still, jobbigt att ha lugg. Men den kan man liksom klippa själv så det är inga problem egentligen! Asså jag tvekar fett mycket men jag tror seriöst jag ska. Behöver folks åsikt för att bestämma mig nu, för jag kommer inte att komma nånstans själv, har ingen aning om hur jag ska göra "/

Konspirationsteorier

Har dragit mig lite för dethär inlägget. Först tänkte jag hitta på en egen men det vart ganska så extremt lame så jag typ skippade det. Sen så satt jag i 87126124769 år och goolgade på 924342654568283904650 olika konspirationsteorier. Det failade också lite så jag sket i det. Nu har jag bestämt mig iaf! Jag ska berätta om *OMG ALLA HÅLLER ANDAN AV SPÄNNING* ALLA KONSPIRATIONSTEORIER! :D WOOOOOOOHOOO! :DD Nej men srsly, jag ska ta upp typ fyra/fem. 

Det finns många konspirationsteorier. Det kan vara allt från att man ska kunna se 9-11 på en us dollar om man viker den rätt till en av dom största (och totaly helt sanna) teorierna om Area 51. Jag vet for a fact vart area 51 ligger, men jag tänker inte säga, det är topphemligt. FINE! Det är bredvid willys i britsarvet. Ärligt talat, känner du någon med en kulle med massa skorstenar på som man inte får mäta, avbilda, ta kort på eller beskriva? Wait.. Whatever. Jag tänkte visa lite bilder på olika teorier nu, och berätta lite kort om dom.

AREA 51


Såhär ska det alltså se ut på area 51. Vilket vi nu vet att det inte gör. Lovar att det ligger bredvid willys!!

Här har någon tillochmed tagit kort på en av aliensarnana! OCH stulit hans körkort, vågat!

Asså dom ska fan akta sig nu när jag vet vart deras brevlåda bor! Hah, älskar att det står ''yes'' på sex.
True story.
Nu blir det lite quiz på vilka kändisar det är som har blivit omtrollade av aliensarnana!





Bara att gissa på nu!

Okej, nästa teori!

Är Michael Jackson verkligen död?

Är detta välkända troll verkligen dött? Personligen tror jag att det bara är hans fans som har hittat på denna teori för att själva kunna tro att han fortfarande lever, men man vet ju aldrig!

Många tror också att (eller jag vet inte riktigt, jag vet lite och resten hittar jag på för att få historien att stämma) Michael har dödat sin vän Dave och sedan lånat hans utseende. Dave är (var?) svårt brännskadad och också en god vän till Michael. Det sägs att Dave nu ska ha en annorlunda näsa än förr (hittepå men det syns på bilden).
Det ända småironiska jag hittar med teorin är att den sista låt Michael skrev heter ''this is it'' Liiiite troll.

Okej palla MJ, Nästa!


Was the royal wedding modeled after Cinderella?


Personligen tycker jag att detta låter helt jävla awesome. Hittade bara en bild men den övertygade mig iaf!
Alltså. Ja. Srsly, så jävla awesome och sant.

Moving on to the last one!

Månlandningen är fake

Jag bryr mig inte riktigt, om dom var där, good for them! Om inte, well, good for them!

Jag tycker mera synd om tjejen som är för sexig, jobbigt läge liksom "/

Okej förlåt blev bara tvungen när jag hade allas uppmärksamhet.
That's it for today kids! Now off to bed! ;)


Nu ska jag spela lol :)

Juste! Nästa inlägg kommer att handla om *waitforit* Jag har ingen jävla aning. Asså kommer någon på något så säg!

Sneskit.

Hey, återigen förlåt för det förra inlägget. Jag vet inte heller vad det handlar om. Idag satte jag upp min trapets. Inne alltså, för kallt ute nu, även om det är typ varmt. Den sitter i mitt rum nu iaf, lite högre än förra året men det blir bra ^^ Dock så måste jag ta ner den igen för jag tänkte renovera den helt i vinter, ta bort all tape, ta bort tygisoleringsskiten som luktar skit, byta ut tygisoleringsskitet med riktig tygtape (fråga inte.) och sen sätta på ny grepptape! Problemet är bara att den första tapeskiten inte vill gå av. Så nu har jag typ sån där frystape på som man egentligen ska ha till typ.. Eh.. Okej ärligt talat vet jag inte vad man använder den till. Jag har sån iaf! Men när jag väl slitit en timme med att få upp trapetsen upptäkte jag att jag har satt den HELT JÄVLA FUCKING SNETT. Så nu går det typ inte att trapetsa :'D UNDERBART. Hatar den lite just nu.. Nu ska jag kolla på film!
Bara för att vi är coolast på hela skolan och sitter på bänkarna när dom inte ens är kvar.

Asså fråga inte.

Hej alla! Idag har jag absolut INGET att göra. Jag var först nere, sen uppe, sen gick jag ner och fixade mat, sen gick jag upp utan att orka äta. Ser nu på klockan att det bara var fyra minuter sen jag var nere.. Trodde det var typ en kvart. Asså mitt hus är lite som en tidskappsel. Allt är lika och inget händer. Tiden här går nästan lika fort som på mina franskalektioner och tro mig, då går det satans sakta! Jupp, fortfarande fyra minuter sen jag var nere. Så nu sittar jag och lyssnar på någon halvB pokemon låt och önskar att tiden ska gå fortare, asså jag vet inte ens vad jag väntar på! Vanligtvis när tiden går sakta beror det på att något bra ska hända lite längre fram. Men NEEEJ jag ska vara tråkig och osocial med alla och sitta framför min dator och göra inget. ASSÅ INTE ENS MINA INLÄGG BLIR BRA IDAG. Jag har skrivit om 3 gånger nu! Min mat är förmodligen kall. Men det gör inget för jag är inte hungrig för det är fortfarande bara EN JÄVLA HALVTIMME SEN jag vaknade! Fucking tidhelvete. Jag ska träna! JA. Då går tiden fort! Men först mat. Förlåt för att jag typ sabbade hela inlägget och gjorde det helt jävla innehållslöst. Jag kan bättre I PROMISE. Okej har uppenbarligen inget flyt alls så tänker sluta skriva. Och srsly, har ni inget att göra så FUCKING RING MIG SÅ JAG KAN VARA SOCIAL. I NEED ATTENTION. Attention whore? JAG? NÄÄÄÄ.. Jo. Srsly. uppmärksamhet. nu.

SÅ kan det se ut när jag skriver och har tråkigt samtidigt. INTE en bra kombination. Som ni ser så luktar resultatet strumpa. Nu ska jag äta, baii! :D

JAG HATÄLSKTYCKERSYND OM ER ALLA.

Okej, jag börjar tro att ni inte gillar mig. Sen jag slutat skriva har mina besökar ÖKAT. Jupp, ökat. Det är alltså fler som kollar min blogg nu när jag inte skriver än när jag skrev i den. U know what? FUCK YOU. VÄÄÄÄÄLDIGT MOGET! Vänta, jag ska sätta på argmusik så jag får rätt skrivarmode. Så. Fyfan vad jag blev arg nu. Ni bara förstör. Ja, du också, särskillt du. Just du är elakast och dummast och fulast av alla. FÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅT!! Jag menade inte att såra dig! Jag älskar dig, på riktigt. Du är värdefull och vacker. Ingen ska någonsin få skada dig, I WILL PROTECT YOU! Okej, nu är den glada spotify reklamen över och min arglåt är back. JAG FUCKING HATAR DIG!! Nej, nu blev det en depplåt. :'( Asså hur kan jag sitta här i ett varmt hus på julen med julklappar och tv och dator och mat och familj och glädje när det finns folk som dör ute?! Nu dör ett barn. Nu fryser en hobo ihjäl. Nu blir en liten flicka våldtagen. Nu blir någon misshandlad. Nu föds en lärare. Nu svälter någon. Fattar ni vad som händer där ute? Och typ den ända jag kan göra åt dessa är att använda kondom och hoppas att det slipper födas kalla, hungriga, våldtagna, misshandlade, lärare eller hemlösa. Nu känns det bättre. Att veta att jag, just nu igenom att inte föda barn bidrar till en bättre framtid känns satans bra. Så det är vad jag gör, jag räddar liv. OCH VAD FAN GÖR NI!? Ni sitter och kollar min blogg! That's right, ni suger. ABRAKADABRA! Nu har du en förbannelse. Du kommer att få en könssjukdom nästa gång du har sex utan kondom. TAKE THAT! Nu ska jag återgå till att rädda världen aka äta nötter och hata fb för att mitt liv försvann. SEEYEAH! :D

Fuck you guys.

*BLOGGPAUS*
Tillbaks i Januari. Om inte så tas bloggjäveln bort!
(Så ni behöver inte kolla min blogg förens januari) UT UR MIN BLOGG! NU!
Ses då ♥
:)

Bildbomb så ni har att kolla på tills jag kommer tillbaks :) HAH. Mogen jag är som skrattar när jag först råkar skriva ''Tillbajs''

















RSS 2.0