Måste blogga Vill inte! Men du måste! Nej! Okej, jag typ kan inte bestämma mig för om jag ska ta tag i bloggfan och börja blogga igen eller om jag ska döda den. Bloggen alltså.. Bajs jag orkar inte. Jo det gör jag! Nej det gör jag inte! Vi får se hur det  blir.

Huh? O.o Oh, shut up!

Hej!
Jag är typ så depp man kan bli när man inte har något att deppa över men det har jag ju och nu är alla förvirrade och allt blir bara värre och värre AAAAAAAAAAAHHHHHHHHH! Alltså. Jag ska förklara. Jag vill på konvent NU och gör ungefär vad som helst för att få vara på konvent nu. Nästa konvent som finns är ''Ojike Yoru'' och det är 28 oktober. JAG VILL INTE VÄNTA SÅ LÄNGE. Därför, eftersom jag är smart och löser deppiga saker så kommer jag att ha ett eget konvent. Här är en liten reklamgrej till mitt konvent!

HelatidenCon

Jag på HC välkomnar alla som vill till vart som än passar när som än passar för ett konvent som är precis olika långt beroende på det mesta. Konventet är inriktat på allt och inget och vad som än passar och slutar lite senare. Konventet börjar beroende på när det slutar vilket innebär att det är varierande i tid.
Välkommna!

HC

Det är bara att komma!
Nej men allvarligt. Jag behöver konvent eller typ åt minstonde någon att prata med för just nu sitter jag i en datorhåla (som alltid) Men det har alltid varit chill att vara i en datorhåla. Helt plöttsligt insåg jag att jag måste göra något med mitt liv! Jag menar, det är så mycket jag vill göra och så lite jag gör!  Nu ska jag göra saker.

BAII!

Trololololololololololol *sjunger*

Tja!
Barnvaktar min lilla kusinvitamin och funderar på om jag ska gå och lägga mig igen eller om jag ska ta tag i mitt liv och faktiskt göra något idag. Idag har jag typ inte gjort något.
*vakna, äta, peppat över att mina pokemon kort kommer snart, barnvaktat kusinvitamin framför datorn*
Nu försöker jag hitta en musikstil till honom för han har ingen. FATTA VILKEN MÖJLIGHET JAG HAR. Jag kan ju fan göra honom hur awesome som helst. Heheheh. Alla som vill får komma hit och uppfostra honom. :) Nu ska jag dra och lära min lilla lärlning Japanska!
SAYONARAAAAAAAAAAA!<3

habluba!

Yo! Det var ett tag sen nu.. Nä, jo, tyst. Nu ska jag sova för jag är trött. Natti patti!

RSS 2.0