Prutt

Tjo!
Efter en lång dag på stan med Hilda och William så drar jag och Hilda sig tillbaks med jordgubbar, grädde och socker! Vi har nyss varit på en pizzeria och ätit fluffeltallrik (falafeltallrik). Imorgon så ska vi träffa william på stan igen så det blir najs! Prutt på er alla! (moget jag vet)
BÀAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIII!!!!! :D
Ni kan btw se dom fina bilderna på jordgubbar i ----->hildas<----- blogg!

Inbrott!

Hej bloggen!
Uppdaterandet kommer att bli en aning glest en stund framöver pga dataförbud.. Inte för att det stoppar mig men jag kan bara sitta inne på datorn när ingen annan är hemma.. "/ Idag är det britsbragd i skolan och alla ska cykla typ jätte långt men eftersom jag är lat så ska jag och typ en massa andra lata gå till lugnet och tbx ist. förkortningar<333
How ever, jag ska möta Julia vid ica halv nio så det är ett litet tag kvar. Eftersom jag har tappat bort mina nycklar så måste jag sticka när alla andra gör det så huset blir låst. Nu var det så att alla andra stack 20 över 7 och jag tycker inte om att vara ute för att vänta i en evighet så jag lämnade balkongdörren lite öppen. När alla hade stuckit och jag var ute så gick jag till baksidan, klättrade upp på min balkong och gick in! Så tekniskt sett så bröt jag mig nyss in i mitt eget hus.. O.o Nu ska jag fixa mig lite och sen börja ta mig till ica, baii!

:D

Bored!

Hej! Im just really bored så jag mobilbloggar lite ^^ dagen har bestått av sova, studsmatta och 20 avsnitt how I met your mother. Så, ganska Chill dag! Nu ska jag nog försöka få i mig lite sömn innan skolan imorgon. Och juste, bara så ni vet så gick jorden inte under igår! Bra va? :) Baai! <3

SOMMAR VÄDER!

Hej! :D
Idag så var det franska prov.. Det gick väl helt okej antar jag så det är inte precis något att skriva om.. Det var också beep test eller dur det nu stavas. Det går iaf ut på att man ska springa fram och tillbaks i idrottshallen tills man dör, inte så jätte kul! När vi ändå pratar död, är det någon som har missat att jorden ska gå under imorgon? Själv så tvivlar jag starkt på att alla kommer att dö imorgon eftersom jag till att börja med inte är kristen. Sen så tror jag att det skulle vara lite mer hysterik om alla skulle dö.. Nu till dagens fråga, VAD GÖR NI INNE?? Det är jätte fint väder ute och alla borde gå ut, nu! Ni som läser detta ikväll eller så som faktiskt har varit ute, bravo! Själv är jag bara inne för att byta om till lite mjukare kläder som man kan vara uta i skogen med och typ klättra.. Så nu får ni ta och lyfta på rumpan och gå ut!
BAAAAI!

RIIIIIIT! :D

Hejsan!
Sitter här och är otroligt uttråkad. Det man inte ska göra när jag är uttråkad är att lämna pennor framme, då kan det gå ungefär så här.



Som sagt, ingen bra ide. Nu ska jag ta ett varmt bad för att få bort allt kladd som jag ritat med en vattenfast penna...! Varför har jag känslan av att det kommer bli smärtsamt att få bort det? :o

Dagen:
Skola. Det var som vanligt typ. Sen har jag suttit på mitt wannabe tak som är mitt förådstak i över två timmar och tänkt på förvirrande och komplicerade saker som jag inte tänker ta upp i bloggen. Efter det så gick jag ut i skogen och satt på en sten i en timme och typ stirrade tomt ut i luften tills det kom myggor som tänkte äta upp mig, då gick jag hem. Sen ritade jag på mina armar! Efter jag har badat så ska jag nog ut i skogen igen..


Och så stackars Hilda slipper leta ihjäl sig, nej det finns inga ''hemliga medelanden'' i det här inlägget. Hilda;*OMG det hade jag glömt, bara för att hon sa så så måste jag leta!!* *slösa bort fem minuter av sitt liv* ;)

BAAAAAI!














































































hahahahah, google länk goes hemligt medelande ;)

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Hey! Har tagit en kort paus från Hayate no Gotoku (en anime) För att fucking megavideo tycker att jag inte ska få titta på anime på en halvtimme. 

*hata megavideo*
Annars då? Jo det har väl varit en helt vanlig dag i skolan i guess. Jag har inte precis fått så mycket gjort av skolarbetet men en hel del annat har jag hunnit med! Dock hann jag inte döda izabelle som ringt mig runt 30 gånger idag för skojs skull fastän hon har varit bredvid mig hela tiden.. Så om någon ser henne så kan ni ju åt minstånde slå henne åt mig? Eller så busringer jag henne bara nån gång inatt och pratar på ett påhittat språk baklänges jätte högt för att vara jobbig... Ja, det ska jag göra! (om jag inte somnar..)
Jag fick också två ukes idag! Ni som inte vet vad det är, googla. Ni anime nördar som vet vad det är, nej, inte på det sättet, pervos. :< Så nu har jag två ukes och två seAAAAANYWAYS, Jag har världens träningsvärk från igår. Jag hade tråkigt så jag tränade typ hela dagen och nu ångrar jag mig. Juste, pappa kommer hem ikväll! Ingen aning om vart han har varit, varför eller hur länge.. Jag typ upptäkte att han var borta när jag kom hem men nu kommer han hem iaf. Och det är väl trevligt? :)
Nu ska jag döda medavideo, baai!

JHLÖSHGL
OASGIOIASHOPÄRYWBNAEKBDHQHOPÄRGPOQHJEYKAEWSRXETDRC
BGUYNUMHJIKNUNUNUNUNULNUNUR¤DTGVY&U(UYUYUDT
asdfghjklöqwertyuiop!xcvbnm,j:hgt6f REDEUUHnuskajagHI

Random?

Hej! Tänkte bara skriva ett inlägg för att visa att jag lever! Dock lever jag bara halvt eftersom min hals är död och jag inte har ätit på två dagar.. Så istället för att vara i skolan så sitter jag här i värmen och myser i min mjukisdress och flummar om precis ingenting, kul va? :) Nej då men allvarligt. Såatteh.. Kommer du hit ofta eller? sssssstrumpa, bara så du vet. Åsnebajs är överallt där åsnor bajsar.

Mjukisdress!

Hej! I julas så pratade jag om en mjukisdress som jag önskat mig men inte fått. Jag minns inte om jag berättade att jag beställde den själv sen men det gjorde jag iaf och nu har jag haft den ett tag, den är jätte fin! Jag tänkte att nu medans jag ändå har den på mig så skulle jag ju kunna ta lite kort på den och lägga upp i bloggen! Bilderna är tagna med min mobilkamera så dom är typ sämst men det får ni leva med! :D

Jätte mysig! ^^
Men så underbart vacker och helt fantastisk upplösning!<3

Glitterlim och sugrörs-mat

Hej! Har inte bloggat på en sissådär 10 dagar för jag är smått damp på Blogg.se som bara tycker att ungefär hälften av inläggen jag skriver ska publiceras samma dag som jag skriver dom.. Nu har jag fått ut inlägget som jag skrev den 5:e iaf! Annars händer det väl inget speciellt tror jag. Hilda har åkt hem efter att hon har bott här en vecka under våran prao på slätta skolan. Jag har ont i halsen och målar mina fluffiga tofflor som jag fick i julklapp med glitterlim.. Lilla jag drack fil med sugrör till mat ikvläll. (ja, ikvläll är ett ord.) Hoppas bara att det blir bättre tills imorgon! Det var loppis idag och jag hittade en pokémon film, bok och en massa kort som jag köpte. Jag hittade också ett trollspö som fungerar på riktigt för endast två kronor, ett riktigt fynd! :D
Nu ska jag typ gå och göra ingenaning, BAAAAAAI! :)

Andra Plats!

Hej! Måste bara skryta lite om hur SJUUUUUKT duktiga F11 var idag som tog en andra plats i tävlingen och som genomförde hela tävlingen seriöst och helt problemfritt! Det kan vara lite svårt ibland när man är sju år att vänta i 1.5 timme på sin tur men det är då jag får rycka in och göra min del av jobbet. Härligt kört idag tjejer! Snart kommer Hilda så jag ska passa på och bädda min säng och typ duscha lite innan..

Baai! ♥
:)

Hihi, en bild på min fina Trapets:) Bild på min fiiiina trapets ^^


Mobilinlägg

Hej! Som ni kan läsa på rubriken så gör jag alltså ett mobilinlägg eftersom jag är ute och tränar och orkar inte gå in för att uppdatera bloggen.. Är det bara jag som ser ironin i det? ;)nu ska jag iaf träna på flickis på min vackra studsmatta, baai! <3

Vårvolten!

Hej! Det var ett tag sen jag skrev nu men nu är jag igång igen! På söndag är det Vårvolten, en gymnastik tävling på lugnet. Det är bara gymnos lag som är med och tävlar och eftersom jag är ledare så ska jag givetvis vara där och peppa mina underbara små gymnaster! Vi har verkligen blivit duktiga på sistonde, jätte många hat börjat göra riktigt fina hjulningar, även om kullerbyttorna inte sitter helt än.. Men det ska nog bli bra! Även om vi kanske inte vinner så har vi ju kul och det är det viktigaste. Gambatte! Efter tävlingen så kommer Hilda hit för hon ska sova här hela veckan eftersom att vi har prao på slättaskolan som ligger mindre än 200 meter från mitt hus! Fett najs prao platts eller vad? ;) Imorgon så ska jag städa mitt rum.. -.-' Eller... så skippar jag det och panik städar innan Hilda kommer på söndag, ja, så får det bli!

Hah, nån som vill köpa min gamla gymnastik dräkt btw? ;) Måste bli av med den..

RSS 2.0