Hej alla barn nu är det barnprogram, titta här vad farbror vad farbror Frej ta...

Hej alla barn nu är det barnprogram, titta här vad farbror Frej tar fram! Två apelsiner och en banan, och vipps så har vi ett könsorgnääääääää nu ska vi inte ha för roligt här. Anna och Hilda och jag pratade i en magisk telefon idag, JAG VET, awesome! How ever, Anna bloggrapeade Hilda och det inlägget kan alla som vill se
HÄÄÄÄÄÄÄR ----> *penis*

Som jag sa förut så är min mobil i etttusentrehundraåttiofemton bitar så jag behöver en ny. Nej nu ljög jag allt! Hahah, jag har redan en ny mobil. Det är en Samsung Galaxy S och ser ut såhär *pekar på bilden*



Nu för en stund sen fick jag dock veta att Jennys mobil och min är tvillingar, alltså. Det är faktiskt ganska drygt hur hon förutser att jag ska köpa en som och provocerar mig igenom att köpa en likadan INNAN mig. Ganska omoget om ni frågar mig. Du är det så iaf. Fan Jenny att du alltid måste härmas, inte okej. Okej?
Anledningen att jag inte har bloggat är nästan uslare än vanligt. ''Jag har varit sjuk...'' Jag vet vad ni tänker, ''Men hallå, borde man inte ha MERA tid till att blogga om man är sjuk??''  Jo kanske det, men vet ni vad? Alltså, jag tänkte komma med världens mest pownande och awesome flower-power rainbow gay wonderfull unicorn svar men jag kom inte på något så ni för nöja er med: *lipar och petar dig i ögat* HA! Det trodde du inte va?! Snälla, bara sluta lyssna. Jag är flummast av dom flummastestestest. Det kan fan inte vara bra för någon att läsa allt förvirrande svamel som dessutom är så fruktansvärt felstavat och sär skrivet *särskriva med flit* så att man stör sig på att bara titta på orden. Titta på dom fina bilderna ist, det är bättre för magen.


Anna<3

Julia<3

Hilda & Julia<33

Izabelle och min lite smartare bror <33

Jenny <3 (härmapa)

Thats it era korvar, now go to sleep!

Saker borde inte gå av på mitten.

Hej! Tydligen så ska det vara epic spelkväll hos folk ikväll men jag har ingen aving om vart/när/vilka som kommer för min mobil har gått av på mitten. Detta betyder flera saker. 1. Jag kan inte smsa folk. 2. Jag kan inte ringa folk för jag kan inte se deras nummer. (Liten chans att jag kan annas nmr, det finns så många ledtrådar!) Men jag tvivlar på det. 3. Jag får en ny mobil. Så allt jag kan göra nu är att leta efter mina små vänner på typ msn och fb för att se om dom lever. Bajs, nu måste jag ju göra saker, jag skulle ju vila idag. "/ Baii!

Missförstånd/jag håller inte koll på hur det jag skriver låter i andras öron

Tjo! Eh, litet missförstånd. ''Tyvärr finns det bara tre sånna tjejer i 9D och jag tvivlar på att någon av sportbarnen vill ha dom. Sorry tjejer.'' Jag menade inte att ni springer runt i grupper och snackar skit om varandra och typ att ni is *falling in love* men typ Elias. Jag menade inte heller att killarna skulle ha något emot er, snarare att dom över huvud taget inte verkar visa intresse för någon annan än deras lilla ''gang''. Och typ att ni förmodligen skulle veta att dom gillade er mer än som vänner vid det här laget eftersom ni går i samma klass och förr eller senare kommer man underfund med om någon gillar en. Ni är ju smarta så ni skulle nog ha listat ut det ;) Sorry om någon av er tre tog illa upp men det var inte illa menat men jag håller med om att det lät ganska illa om man läser det på det viset. Bajs på mig. Jag har inget emot någon av er tre, jag menade mer att ni är lite mer åt det normala hållet än åt springa runt och vara rainbow hållet.
Nu till andra saker! Första skoldagen idag! Nä, jag orkar inte skriva.

SOOOOOOOOCKERKICK!!!!

TJO! Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har haft massor att göra! Igår fyllde bror min år och vi var på aqua-nova  och badade med min moster och deras familj, Trevligt Trevligt!
AAAAAH, imorgon börjar skolan och jag vet inte om det är något bra eller dåligt. Jag vill inte dit men jag vill veta hur det går för våran retarded klass 9Damp, jag kan ju inte bara överge dom små krabaterna. Tänk, dom söta så pojkarna med halsduk för munnen för att visa alla att dom är proffs-klottrare som är uppe hela nätterna och fyller våran lilla stad med konst. Jag tvivlar på att dom någonsin har rört ens en pensel men man vet ju aldrig! Man kan ju inte annat än att sakna dom små sakerna och deras välbekanta lukt av cigarettrök och *jag tycker att tvål, deo och schampo är överskattat* Eller kan man det? Kanske. Ärligt talat så hoppas jag att dom har bytt klass.. *vara ängel* Sen har vi ju den andra halvan av killar i klassen, dom ''snygga'', ''vältränade'' och ''väldoftande'' sportnördarna. Detta är ett gäng killar som är helt felplacerade. Dom skulle behöva en klass med tjejer som faktiskt bryr sig om dom, riktiga tjejer. Tjejer som smyger runt i små grupper, snackar skit om varandra och.. *OMG* Såg du? Jag tror Elias tittade åt mitt håll! *falling in love* Tyvärr finns det bara tre sånna tjejer i 9D och jag tvivlar på att någon av sportbarnen vill ha dom. Sorry tjejer. Sen så finns det två sport-tjejer också. Inte nördiga och jobbiga, inte dåliga förlorare och fuskare utan annorlunda helt enkelt. Detta är Saga och Lisa. Saga och Lisa är inte två personer, det är en person i två kroppar. Man säger inte Saga och man säger inte Lisa. Man säger Saga och Lisa. Det är lika självklart som att man har två skor på sig. Man har inte bara en av skorna på sig. Saga och Lisa har en helt underbart udda humor och om man så lite som nämner kebab eller ett ''din mamma'' skämt så är deras dag förgylld. Sist men inte minst så har vi dom uddaste, konstigaste, snällaste, luddigaste, färggladaste, regnbågiskasteste, gladaste, emosiaste, mest random, snurrigaste, uppochnerigaste, utochinigaste, läskigaste och alla andra trevliga ord man kan komma påaste. Med andra ord, Jag, Hilda, Jenny, Julia, Izabelle och Anna. Jag tänker inte gå in mer på hur vi är för det kan knappast vara nyttigt att läsa. Nu har jag svamlat klart och jag hoppas att ni alla njöt av denna text som inte bara stal lite av din tid utan som inte heller har någon poäng, HAHA! Nu är jag glad! Ikväll ska det busas, MOHHAHAHAHHAHAHAHHA! Helt poff nu så blev jag väldigt glad, kanske för att sockret i alla sockerbitar, alla kakor och den goda tårtbiten jag nyss åt till frukost, lunch och middag har börjat verka! Jag älskar att laga min egen mat! Nu ska jag hoppa och springa och leka och dansa och sjunga och träna och spela monopol med mig själv och skrika ord på japanska för jag har ätit för mycket socker! MEN FÖRST SKA JAG TA UT MINA CAFE LIFE KAKOR PÅ FACEBOOK! JAG ÄLSKAR ER ALLA MER ÄN ALLT ANNAT, KRAM OCH PUSS OCH SEX PÅ ER ALLA! AHAHAHAHHAHAHAHAHH


Hilda's place!

Tjo alla små mumintroll! Jag bor hos Hilda ikväll och hon har jätte ont i örat. Om någon har ett bra sätt att få bort lock för örat som inte är ''tryckutjämning'', nässpray, gäspa, tuggummi, svälja eller google så skriv och berätta hur! Idag har varit najs, Anna och Hilda kom och våldgästade mitt hus och sen tvingade vi dit Iza! Vi åt glass, spelade tv-spel och dog i mitt rum. Nu ska jag dö i Hildas rum som omväxling för jag är trött som en bajs och jag tycker att alla små barn som jag själv ska sova nu. :) Godnatt igelkatt! Eller jag kanske inte somnar än på ett bra tag men man kan ju försöka!

So bring out the deathcar and we'll drive tonight You're only making this worse, aaaaaahh

Hej alla! Idag så har jag spelat Cafe life med Iza, eller ja.. Typ något åt det hållet x) Just nu så lyssnar jag på deathcar med fightstar för typ trehundraåttioelfte gången idag och det är bara tackvare Hilda!  Fantastiskt bra låt faktiskt. Ni som inte har lyssnat på den borde göra det tycker jag! *men vart är länken till låten??* Jag litar på att ni kan hitta den själva på spotify eller youtube eller google eller emocore eller hur ni nu finner musik. Nu ska jag lyssna på deathcar och spela cafe life!
TROLOLOLOLOL ♥

OH YES!

Fan vad najs! Da House is tomt! Eller ja, nästan iaf ;) Iallafall tills alla slutar jobba. Och jag behöver uppmärksamhet! Kom hit och lek med mig mina små barn! Alla får komma hit, man behöver inte ens fråga, det är bara att braka in! Alla som brakar in bjuds på glass för jag har oändligt mycket.. Så ta er hit nu!

BAAAAAAAAAAI! ♥♥






Sex

Jag har lovat er och ska därför göra mitt bästa för att inlägget ska bli så bra, trevligt och lärorikt som möjligt.

Alla människor tänder på olika saker, många tänder på uppenbara saker som bröst och liknande. Tex:



Andra tänder på lite läskigare saker :



Själv så tänder jag inte på träd men för er som gör det, good for u! I guess? :o Läskiga barn. How ever, sex är något som nästan alla har, om man inte har sex så heter man nunna, har man för mycket sex heter man hora. Sex är absolut förbjudet att tala om, annars är man pervers, pedofil eller bara konstig. Eftersom sex är tabu och fy och blä så måsta varje individ själv försöka lista ut vad som är normalt och vad som är fel. Man måste själv försöka hitta balansen mellan hora och nunna. Detta kan vara mycket svårt.

Det finns mycket regler som jag ska förklara:

Om man har sex före 14 års ålder så är man en hora.

Om man har sex efter 19 så är man efterbliven.

Om man har sex med för många människor så är man en hora.

Om man tänder på annorlunda saker så är man ett freak.

Om man tittar på porr eller på något tar reda på saker om sex via internet så är man konstig.

Det ända tillfället när sex får på något sätt visas att det existerar är när man har det, man får inte prata om det.


Andra saker jag vill påminna om är att inte ha utstickande kläder, prata annorlunda eller om fel saker, ha fel åsikter eller att på något sätt ha någon koppling till någon som inte anses vara normal.

Om man fölger dessa regler till pungt och pricka så kan man med lite tur och skicklighet slippa att vara det frukade ''onormal'' som alla strävar mot att komma så långt ifrån som möjligt. Det här bygger vårat samhälle på. Tack och lov att det finns konstiga outsider-freak som jag och mina kära vänner.

Nu orkar jag inte flumma längre, Hejdå på er alla! ♥

Juste! Nästa gång pratar vi om konspirationsteorier!

HONEY, IM HOME!

Oh yes, back in sverige! Grekland var awesome som fan, god mat, varmt hav och mååååånga syrsor som lät jätte högt. Jag är lite rädd för dom nu. Jag har inte trollat fram grekland bilderna på min dator än men det ska ske innom kort! Idag ska jag leka med Izabelle, hon bara vet det inte än.. Nu orkar jag inte skriva mer. Men frukta ej! Jag har inte glömt inlägget om sex som jag har utlovat! Det kommer förhoppningsvis imorgon.
Hejsan hoppsan på er alla!

RSS 2.0