Im baaaaaaaaaack! :D

Yeah, min blogg har varit en aning död i typ en vecka men jag skyller på att jag har haft så mycket att göra. Det har hänt en del grejer som jag inte kan ta upp i bloggen så det skiter vi i nu! Sen så har jag blivit vegetarian också! Nu har jag varit vegetarian i ungefär... en och en halv dag! Hittills har jag bara råkat äta kött en gång :D Nej men ärligt talat, våran lärare försökte typ få våran klass att cutta i ko hjärtan med frukt knivar UTAN handskar och sånt. Jag fick panik när jag såg hjärtana och gick ut. (jag och typ 7 andra eller något) Jag spydde nästan, åt ingen lunch och bestämde mig för att bli vegetarian. Så kul var det! Jag har fortfarande inte fått en tid att operera mig på och det kommer förmodligen att ta ett bra tag till. *ståpåhänderabstinens* Om vi ska prata om något helt annat då.. Jo! Jag har beställt Hildas födelsedagspresent! :D Jag kan tyvärr inte säga vad det är för hon läser min lilla blogg. Jag har faktiskt inte sagt till någon att jag har en blogg typ så jag jag ska inte klaga på att jag har få läsare. Det är något hon vill ha iaf! Jag mår fortfarande inte särskilt bra efter gårdagens cutt drama så det här får räcka som inlägg för denna gång. Nu ska jag fortsätta lyssna på lite Still echo och sen blir det förmodligen lite anime^^ CONFUSION PEPPEN!! :D
Ha Det Bra Små Skitar! ♥

Filmkväll och o kokt spagetti!

Godkväll! Innan jag berättar om min, Jenny, Julia och Annas awesome avslut på lovet så vill jag bara förklara att det jag skrev i mitt förra inlägg inte var någon överdrift. Jag måste börja tänka på något annat att göra och leva för. Det finns en liten chans att jag kommer att kunna hålla på med cirkus men förmodligen inte. How ever, Vi hade film eftermiddag/kväll hemma hos Jenny! Det var hur mysigt som helst och vi kollade på två mycket bra filmer. Vi inledde filmkvällen med en skräckfilm, The shining. Den var jätte äcklig. Shit vad paranoid jag var när jag skulle gå hem.. Ensam.. I mörkret.. Igenom den tre mil långa skogen.. HOST*tillsammans med Anna och Julia på den upplysta cykelbanan*HOST! Den var jätte bra iaf. Sen såg vi på en komedi, Se upp för dårarna. Typ den ända svenska filmen som inte är en jätte dålig B film. Den är faktiskt bra och riktigt rolig! Till filmen så åt vi... eh.. Ingenting.. Men innan så åt jag spagetti! O kokt ofc. Det är as gott, alla borde prova! Nu ska jag ta en panodil för min axel fan och sen ska jag titta på anime!
Baaai! ♥

Hej bild som inte har med inlägget att göra? :)

Hoppas eran dag var mer lyckad än min..

Hej. Idag har det inte hänt mycket. Det var gymnastik för första gången efter jul lovet och allt gick hur bra som helst! Tills jag skadade min axel ordentligt så jag fick titta på resten av tiden.  YAAAAY!! Så nu ska jag typ få prata med en barnläkare och se om jag måste operera om lite sånt. Det jag stör mig på, är inte att jag har ont, inte att jag kanske måste operera, inte att jag kanske måste sluta på gymnastik, inte att jag kanske inte kommer att kunna fullfölja min dröm som luftakrobat. Det som stör mig är att jag ska få prata med en BARNläkare. Jag är inget barn heller! Okej, det andra kanske stör mig en aning också, faktiskt ganska mycket. Om jag ska vara helt ärlig så är jag ganska depp over allt. Fyfan, att jag alltid ska göra illa mig. Jag är verkligen dum som tränar fastän jag VET att jag kommer att skada mig. Yeah, jag VISSTE att jag skulle skada mig. Jag hade den känslan när jag vaknade. Jag kände mig svag och ofokuserad och jag sa tillochmed till pappa att jag kännde på mig att det skulle hända något. Ändå så tränade jag. Helt jävla otroligt. -.-' Nej nu ska jag sluta klaga på mig själv och mitt liv, det är ointressant. I guess that i just need a hug. *kramar om mig själv* Oh, jag kan inte. Min älskade axel dampar sönder. Jag orkar fan inte mer. Jag tänker gå och lägga mig nu. I know, klockan är bara 11. Jag bryr mig ärligt talat inte, godnatt.

Sayonara!

Gissa vad som händer imorgon?

I morgon händer det typ världens mest awesomaste sak, det blir SOLFÖRMÖRKELSE! Så jävla awesome 8D JAg ska så vara vaken och titta! det är typ från nio nån gång till typ lite längre fram på dagen. (Jag har koll, jag vet) Jag ville bara säga det!

google bild.

Awesoma är ett ord.

Nu var det längesen, gomeno.. Well, det har typ inte hänt något som är värt att skriva om iaf. Nu har jag uppdaterat så nu slipper jag er! Skoja :P Men ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. JO! Jag ska få en trapets i mitt rum! :D SÅ AWESOME. Det blir typ det ända awesoma med mitt rum. Whatever, det är awesome nog. Sen så fyller pappa år i dag också, grattis pappa! Det var nog allt. Nu ska jag sova. Natti ^^

vilket liv jag har.

RSS 2.0