Åtta Damp, En Klass Med Dåliga Människor...

Hej!
Som ni för hoppningsvis ser så har jag skaffat ett nytt tema och en ny header! Det vart helt okej om ni frågar mig. ;) Dagen har varit helt okej bortsett från det deprimerande faktum att våran underbara klass, 8D (8 Damp står det för) Måste tvingas att stå ut med en av det absolut sämsta lärarna i världshistorien bara för att våran skola inte la ut tjänsten som lärare till våran klass förens bara några veckor innan våran gamla lärare skulle bli pappa ledig. Jag förstår inte varför dom inte gjorde det, särskillt eftersom att dom andra lärarna sa att våran klass BEHÖVER en bra lärare som kan hålla koll på klassen och som vi får respekt för, just för att vi råkar vara åtta damp. Hur som helst så finns det inget man kan göra åt det nu. Våran nuvarande lärare, Nils, är helt jävla störd. Jag ska förklara varför. Idag så satt David E och spelade mobil spel. David R som tyckte att detta var ett fint tilfälle att vara allmänt jobbig sa det till Nils. (att David E spelade alltså). How ever, Nils brydde sig inte. Najs tänkte jag som inte orkade jobba och tog upp min mobil för att spela. Då kommer Nils och säger att jag inte får, jag ska förklara.

Nils: Men Olivia, lägg ner den där, jag blir ju orolig om du inte jobbar.
Jag: Men David E fick ju?
Nils: Nej, jag försöker göra det här så rättvist som möjligt, om David håller på med mobilen så är han en dålig människa.
Jag: Så om jag håller på med mobilen, är jag en dålig människa då? För det var ju det jag gjorde...
Nils: Ja, det är du.
Jag: Va? Så du säger att jag är en dålig människa?
Nils: Ja.

När han inser att jag faktiskt fattar vad det är som han står och säger och att flera andra har vänt sig om för att kolla vem idioten som säger så är så säger han; ''Eller nej! Jag menar.. Eeh.. Det du gjorde var dåligt bara.''
Sen gick han.
Jag tar ju inte precis åt mig men att en ''lärare'' kan stå och säga så till en elev bara för att den hade mobilen uppe är ju sjukt. Pallar inte förklara mer om omständighetarna nu men jag säger bara att han kommer inte att se fram emot att gå till jobbet i fortsättningen för tro mig, jag har bara börjat, jag kan bli såååååå mycket jobbigare.

Ha en bra dag, alla utom Nils! :D

hon sa att han sa att han sa att....?

Hej.
Jag är typ sjuk idag men det är nästan lite bra för tydligen så hälsar Anna att William hälsar att Wesker letar efter mig. Förvirrande värld vi lever i. Nu har jag hur som helst en hel dag att försöka få tag på william typ inte loggar in på msn så jag kan ta reda på vad Wesker vill. *Förvirrad* Jag är ganska säker på att jag vet varför Wesker vill prata med mig men jag behöver ju fortfarande få tag på honom. Fantastiskt! Nu ska jag lägga mig och sova, hejdå!

Japan kris och anime/mario/random/manga/sova/äta söta saker/ trängas i en soffa lan

Hej.
Nu kan det inte ha undgått någon att Japan har extremt mycket problem. Jag är ganska insatt och det verkar riktigt illa. Jag tycker att alla ska följa mitt goda exempel och smsa AKUT till 72900 för att ge 100 kronor till Japan. Ni som gör det är riktiga hjältar, ni räddar liv!
Nu från Japan till något helt annat. Jag, HIlda, Jenny, Anna och Izabelle lanade från igår tills idag! Vi hade studiedag och tyckte att ett anime/super mario/random/manga/sova/äta söta saker/ trängas i en soffa lan lät som en bra ide! Det var as kul. Men nu ska jag plugga franska för att kunna PWNA ut en mupp som tror att han vet precis allt. Hatar sånna människor.

Plugg time, BAII! ♥

Sjukbarn

HELU! Guess what? Jag är sjuk! :D Underbart, jag har varit hemma hela dagen och typ spytt. Kul va? ;) How ever, nu har jag fått i mig lite glass och ett ägg så jag svälter inte ihjäl iaf. Well, jag slapp franskan idag så jag ska inte vara för dyster. Nä, det får bli ett kort inlägg idag, jag ska spela sims.

Au revoir! ♥



Mest förvirrande konvent ever

Hej min lilla döda blogg! Nej, jag tänker inte försöka uppdatera oftare, jag är för lat :) Såatteh.. typ inget har hänt här bortsett från att jag har varit på mitt bästa, sämsta, konstigaste och mest förvirrande konvent ever. Det är inget värt att prata om nu men konventet var kort och gott allmänt awesome och mysigt. ^^ Det var några nya ansikten men också många gamla. Tyvärr blir det inget mer konventande för mig förens i typ.. September. Och jag vet inte ens om det är något konvent i september! Hur sämst är inte det? Men jag har en jävligt najs anledning, jag sparar pengar till en smått superawesome grekland resa och då behöver jag ALLA pengar jag får in. Så jag har helt enkelt börjat spara, skaffat ett jobb och.. Inget mer. Som sagt, jag är lat. Just nu är mina vänner på ett konvent nånstans på ett ställe som jag har glömt bort namnet på. Konventet heter NyanCon iaf ;) tror jag.. Själv stannar jag hemma och har inte råd att åka :D Inte bara därför jag inte åkte men whatever! Well, JuliaBOII har inte åkt på konvent iaf så jag tänkte få tag på henne och vara lite social nu den sista dagen på lovet men hon har gått upp i rök och glömt sin mobil på ett ställe där ingen kan höra den, eller så är hon kidnappad.. Ja, förmodligen. Så, ytteligare en pugnt på min att göra lista avklarad.

Sova √

Titta På Pokémon Filmen √

Uppdatera Bloggen √

Spela The Sims

Äta

Sova

Halva listan avklarad! :D
Nu ska jag spela sims, HEEEEEJDÅÅÅÅÅÅ!!!! ♥



RSS 2.0