Blahubababababahup

Tja! Har just kommit hem från hilda där jag spenderade kvällen och typ halva dagen, jätte mysigt! :D
Eeeeh, nu ska jag dra, baii!♥

Hilda-Efterlysning

Hej! Det visade sig att jag faktiskt hade ett virus på datorn, jag vet inte vad det gjorde men jag tror jag fick bort det iaf! Nu ska jag dra ut och trapetsa. Men jag gör det vill bara be lilla Hilda att om du läser det här så kanske du ska prova att kolla din mobil innan jag kommer hem till dig och typ stryper dig för att du inte svarar >.> Nog om det! Nu ska jag kila iväg till bakelibaksidan för att trapetsa, baaaaaaaaii! :D

gamal bild från confusion.. Varför känns det som att jag redan har lagt ut den? ;)

Virus!

Hej! Har typ inget att göra så jag tänkte skriva ett litet inlägg i min fina lilla blogg! Det senaste två åren har jag inte haft ett antivirusprogram på min dator. Jag tänkte skaffa men det har liksom aldrig blivit av. Men det har inte gjort något för jag har ändå inte fått några virus.. TRODDE JAG. Idag skaffade jag ett program som skulle hitta gömda trojaner, virus, spyware (spionprogram), adware och en massa annat skit. Nu så står det typ ''genomsökta enheter: 36318     Funna objekt: 1''  Betyder det att jag har fått ett virus? För jag har ju liksom inte märkt något så de utesluter igentligen virus. Då återstår typ spyware vilket innebär att någon eventuelt kan ha tillgång till ALLT på min dator och typ vad jag har gått in på för sidor och allt. Nu har jag ju inte precis gått in på något konstigt men ändå, fett skumt! Nu ska jag kolla på NCIS med min mamma, Hejdå! Och hejdå, eventuella as läskiga stalker som kollar min dator :) ♥


Ärr

Hej! Idag har varit en lång och hektisk dag framför datorn/mobilen. Ursch vad jobbigt det är att sitta stilla när det är fint väder ute! Nu ska jag i alla fall dra ut och trapetsa lite, sen ska jag eventuelt sneaka ut till studsmattan som man inte får hoppa på och träna flikis. (bakåt handvolt). Man får inte hoppa för det finns inget skydd på kanterna så man kan skada sig på den. Men det känns som att det inte kan hända så mycket mer på den, jag har redan råkat hoppa på en fjäder så jag fick ett fint sår som nu är ett fin ärr. (metall fjäder till studsmattan) Nu ska jag ut och hoppa/trapetsa, baii! :DDDD

Glad Påsk! :D

Hej! Idag börjar påsken på riktigt känns det som! Saker kan inte bli bättre just nu, jag får ÄNTLIGEN vila ut efter en lång period av skola och... Min bror åkte precis in på akuten. -.-' Jävla fint tillfälle att få typ hjärnskakning eller whatever. Tidigare idag var vi hos min moster och åt middag med mormor som har här på besök och då ramlade Valter och slog i huvudet. Nu spydde han så mamma och pappa åkte upp med honom för man ska typ alltid kolla om man spyr efter man har slagit i huvudet. Stackars liten.. "/ Fan hoppas att det inte var något farligt bara. Men den där lilla killen har varit på sjukhuset fler gånger än jag så jag har lärt mig att inte oroa mig. Hahah, min familj är sär.
Ha en jävligt underbar påsk nu, Hejdå! ♥

Ni skulle ha fått en sjukt cool bild på en mask och en kyckling som jag gjorde på paint, bara för eran skull  men tydligen så tyckte inte min dator att det var lämpligt att ladda upp paint bilden just nu, synd! (google bild -.-')

its growing deep into my soul making me all paralyzed and cold

Godkväll!

Vanlig skoldag i åtta damp följt av en vanlig eftermiddag hemma hos familjen speciell och smått annorlunda. Finns det en anledning till att ogilla mitt liv? Ärligt talat, jag kanske verkar glad på dagarna men ärligt talat så känner jag mig inte särskillt glad. Saknar vissa personer oerhört och det finns så sjukt många där ute som helt enkelt bara behöver ha en kram. Jag kramar er alla innombords just nu om det är till någon tröst. Och jag ber alla, kom inte imorgon och fråga typ ''Olivia, har det hänt någon?'' ''Hur är det?'' ''Olivia, allvarligt, vi måste prata.'' För jag vill inte prata, jag behövde bara skriva av mig lite. Vissa vet lite om vissa grejer och ja, det är förmodligen delvis det du tänker på som jag tänker på. Just nu vill jag bara vara ensam. Det känns som om jag sjunker in i en trans, djupt inne i mitt eget huvud och äntligen kan tänka klart igen. Jag vet inte om jag vill sjunka djupare, men jag måste. Jag måste ränsa tankarna ett tag, ensam. Jag måste tänka igenom allt jag har burit på, allt som jag inte delat med någon, allt det djupa, det söm sakta men säkert bryter ner mig, dag för dag.








its growing deep into my soul
making me all paralyzed and cold




Inspiration.

Hej efterblivna ouppdaterade blogg! Idag var jag på cirkus cirkör och såg den mest underbara och inspirerande föreställningen jag någonsin har sett. Den fick mig att inse att jag inte kan fortsätta vara rädd för att prova nya saker (mestadels på trapetsen) som jag ärligt talat har varit rädd för. Det värsta som kan hända är väl typ att jag skadar mig lite men det är väl inte hela världen? Så när jag kom hem från föreställningen så började jag träna på lite nya saker och det går mestadels bra! Lite skador blev det och ganska många fall men i det stora hela är jag i en bit och mår bra. Det är så sjukt skönt att få lära sig lite nytt och att få känna dessa adrenalin kickar precis innan man provar något. Det känns verkligen som att när sommaren vaknade till liv så gjorde jag det också.

Hejdå! ♣


Hilda pilda pling plong

Hej! Jag kan inte fokusera för att en bok slår mig på armen och det är absolut inte Hilda som håller i den. Hon hälsar också att det inte är hon som tvingade mig att skriva och hon är inte heller här. How ever, Hejdå! :)

Random Inlägg..

Sitter och lyssnar på en låt som är helt sjukt nostalgisk. Nej, ni får inte veta vilken ;) Hur som helst, jag ska sticka ut i skogen om ett tag och prova en grej som jag tvivlar på att det kommer att funka. Men vi får helt enkelt hoppas att det funkar för annars gör det nog gaaaanska ont.. x) Jag tänker prova att göra typ som en handvolt mellan två stenar. Alltså, att man står på en sten, tar satts, sätter händerna längst ut på stenen och tyå voltar över till den andra stenen och landar på den.. Det borde funka! Nu ska jag bara hitta två bra stenar... Nä, nu tog den nostalgiska hemliga låten slut så det är väl lika bra att dra ut, baii!                   










GF Gymnos

Hej! Vaknade precis och jag är fortfarande uttråkad efter den fem timmars långa konferansen med gymnos som jag var på igår. (Ledarträff) How ever, jag ska väl försöka göra lite reklam.. Nej, jag orkar inte, men om det är någon som vill börja träna eller bli ledare (man behöver inte ha några som helst gymnastik erfarenheter men en god hand med barn är bra!) så är det bara att höra av sig till mig. Alltså, ställ er absolut inte i gymnos ''kö'' för det är bara ett sjukt påhitt som inte funkar. Det tar ca. fem år att få ett svar då och så länge är det inte okej att vänta. Så prata med mig så kan man få börja nästan direkt! Ifall någon har lust att titta in på hemsidan så kan ni klicka HÄR. Nu ska jag trapetsa lite, baii!

                                                          

Prao..

Hej! Idag var jag och Hilda på jakt efter en prao plats på stan. Tro mig, det är omöjligt att hitta.
Vi har varit inne i över tio olika affärer och cafèer utan att hitta något. Nu är jag utmattad och ska gå och lägga mig. Måste bara försöka få tag på Traggey som fyller år idag så jag kan gratta honom, Grattis Traggey! :D Men det verkar inte gå att hitta honom just nu så det kanske får bli ett sent grattis i efterskott i stället.. Nu ska utmattade lilla jag gå och sova så jag orkar med ytteligare en dag i åtta damp imorgon, natti! ♥

Jobbig dag.

Okej, tänk dig att du vaknar på morgonen, du har försovit dig så du hinner inte äta frukost. Du tar dig igenom tre helt värdelösa lektioner. Äntligen, lunch! Vad är det för mat? Det är inte mat, det är fisk. Lyckligt vis så är du vegetarian så du får ta av den vegetariska maten. Vad är det? Jo, det ända du hatar mer än fisk, broccoli. (broccoli gratäng). Fantastiskt, du tar en potatis. Den är as äcklig så du äter bara halva och två mackor. Du kommer efter ytterligare två lektioner hem och börjar laga krabbilurer till mellanmål eftersom du knappt ätit på hela dagen. Självklart blir resultatet misslyckat och du hinner inte göra något annat eftersom du måste iväg och jobba. Ditt jobb är att lära 3-7 åringar att stå på händer, hjula, göra rondater, kullerbyttor, volter och att göra allt detta rätt. Dom ska också styrketräna, värma upp och stretcha. Som om det inte vore nog så är hälften av dom inte precis på humör för att träna och tycker att det är mycket roligare att attackera sina stackars lärare. Efter två och en halv timme kommer du hem, utmattad, utsvulten, irriterad och halvt bort tynad. Det finns inga vegetariska rester så du bestämmer dig för att ta dina sista krafter till att laga en vegetarisk köttfärssås. Din mamma bakar bröd och vägrar att flytta på plåtarna som står på spisen bara för att dom behöver stå där för att jäsa i värmen från ugnen. När du desperat försöker förklara att du verkligen, verkligen, verkligen MÅSTE ha spisen så är hon allmänt omogen och håller för öronen. Vad skulle du göra då? :) Jag är bara lite typ död och halvt gråtfärdig för att jag tycker synd om mig själv.


Vatten sjö

Hej! Ni kan ju gissa hur irriterad jag blev när jag kom fram till tunneln och insåg att en gigantisk vattenpöl/sjö hade bosatt sig mitt i vägen för skogen. Den var utan att överdriva runt 1.5 dec djup O.O Jag hade min broder och kusin med mig för dom ville också klättra så jag kunde inte med hjälp av lite livlig fantasi ta mig över tunneln på något sätt för jag ville inte korsa vägen med dom och båten vi byggde för att ta oss över sjönk... Ja, vi byggde en båt. Eller det var mer en pinne.. What ever! Så efter ett tag så gick vi till en mycket mindre skog typ utan stenar och träd. Ja, en trädlös skog. :) Nu ska jag titta på film, baii!

Hemlig sten..

Hej alla! Shit vad najs att våren är på gång! Det är typ varmt ute.. O.O Tänkte ta mig ut på en liten skogs promenad om ett tag. (Jag tänkte kolla om en viss awesome stor sten står kvar) Man ser typ hur långt som helst från den :D
Men jag tänker inte säga vart den är, det är hemligt ;) Nej, nu drar jag ut för ett tag, baii! ♥

RSS 2.0