Läs eller dö.

*PAANG*
Yup. Jag dödade precis min blogg. FOREVAAAH. It's no joke!
Nej men seriöst. Det har mer varit ett tidsfördriv när jag inte har kunnat gå. Och som ni har märkt så kan jag knappt uppdatera en gång om dagen när jag BARA sitter vid datorn. Nu ligger jag fett efter i skolan eftersom jag inte har varit där på tre månader. Därför tänker jag säga emot hela mig som skriker "NEJ. FY. INTE GÖRA LÄXOR OLIVIA. DU SKA VARA UTE OCH HOPPA OCH SPRINGA NU NÄR DU KAN DET!" Jag har inte sprungit på fyra månader. Jag har tappat fyra kilo muskler. Jag har glömt bort hälften av vad jag kunde göra på trapetsen och jag kan förmodligen inte gå på lina längre. Jag har blivit tråkig, osocial och jag har kanske gått två kilometer den här månaden. Då räknar jag alla gånger jag gått upp och ner för trappan, varje dag jag gått från sängen till datorn till soffan till sängen, och igår när jag gick till ica och hem igen med Hilda.
Så nu ska jag plugga all min lediga tid och när jag inte pluggar så ska jag styrketräna, stretcha och springa. Och sjukgymnastika. Det får vi inte glömma! Jag har ingen tid för bloggandet iaf. Jag låter bloggen bo kvar i typ en månad eller nåt. SEN SKA DEN BORT! HAH.
Jag ska skriva ett inlägg om leksaker dock! Det blir sista. För det har jag lovat. Nu kommer det massa fula derpbilder!
Tack för att ni har läst min trolliga blogg btw, love you all! ♥


Juste! Jag ska färga håret vitt imorgon! Precis som malfoy<3































Stinson out.


Trollkalender!



FUCKING KOMMATECKEN!

Nu är det fem dagar kvar till Rencon! Pepp? Nej. Eller lite. Vi får se. Jag vill bara randomly påpeka att det är trevligt när folk uttrycker sig så att man förstår, talar grammatiskt korrekt, OCH ANVÄNDER FUCKING KOMMATECKEN. HUR SVÅRT KAN DET VARA!? Tack. Det var bara det jag ville säga :)
Och för er som inte vet hur ni ska lyckas med detta. Det heter ÄR, inte E. Och så här ser kommatecken ut: ",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"
Men nu kanske ni tänker "okej.. jag har sett sånna förut. Men hur använder man dom?" Jo det ska jag berätta!

"Kommatecken" är tecknet ( , ) man använder för att dela upp en mening i olika delar och ange att det skall vara en paus. För att helt förstå hur man skall använda kommatecken krävs, att man fullt ut behärskar följande termer från satsläran: fullständig sats, huvudsats, bisats, subjekt, predikat, bindeord och fogeord. Du använder kommatecken mellan två fullständiga satser. (En fullständig sats är en sats, som innehåller både subjekt och predikat.)

Vänligen fatta det.
Baii! ♥



Trollkalender!

Jag tycker att vi mobbar twilight lite idag ^_~




Trollkalender!




Den ända anledningen att jag över huvudtaget lägger upp astråkiga bilder på harry potter är att jag har lovat att göra ett inlägg om leksaker och jag orkar inte ladda över bilderna till datorn.

Trollkalender!




Trollkalender!



Trollkalender!

Sorry för att jag inte bloggade igår! Till mitt försvar så låg jag nersövd och sönderdrågad på ludvika sjukhus medans dom grävde i min fot. Bilder för igår!





and tha random!


Trollkalender!




Omegle<3

Sådärja! Nu har jag duschat med en äckligt ren apoteksvamp och spritluktande apotek shampo. Jag är nu renare än någon av er någonsin har varit, HAH! Dock så stinker jag sprit. Jag har tagit av mig mina konventsband, tagit bort mitt nagellack och sett till att jag inte har örhängen i. Nu börjar min fasta tills imorgon förmiddag (tills efter operationen). Inte för att det kommer att bli svårt.. Jag brukar typ sluta äta nu, och jag äter ändå inte förens typ ett på dagen när jag vaknar. Så det blir inget konstigt, poängen är att jag inte FÅR äta. För er som tror att jag är galen och inte har någon som helst jävla aning om vad fan jag pratar om, jag ska operera mig imorgon. För er som redan visste det, ni är stalkers. Nu ska jag lägga mig i en nybäddad säng med nytvättade kläder, undvika parfym, smink, halsband, armband, örhängen, smuttsigt folk, graviditet och sex. Det ska jag väl klara ett par timmar när jag sover? Klär ni på er, sminkar er, har sex och blir gravida i sömnen? . . . Jaha.. Eeeh.. Riiiight. Inte jag iaf! Men det kanske bara är jag :) Konstiga barn O.o Imorgon ska jag upp klockan fem och duscha i sprit igen! Sen bär det av till luuudviiiikka!
Baii! ♥

Vill ni inte veta vad jag har gjort mer idag? :D Jo det ska jag berätta! Jag har trollat folk på omegle :)








Trollkalender!

:D



OCH INGEN RANDOMBILD TILL ER! HAH.

Trollkalender!

10:de! Vi kör på GIF idag! Nästan iaf.


Worst fucking cockblock evaah.




Och randombilden.



Trollkalender!

FÖRLÅÅÅÅÅT!! Seriöst! Jag MÅSTE uppdatera mer! Nu kommer bilderna för den 9:de iaf.




Och sen randombilden. THIS HAPPENS TO ME EVERY FUCKING NIGHT.

Trollkalender!

Idag kör vi på faktatema! Och jag föreslår att ni tror stenhårt på att det på bilderna stämmer! En googlebild är ALLTID en pålitlig källa.



Trollkalender!

Inlägget för igår!




Och randomskiten!


Bara.. kolla på den tills du fattar.

Trollkalender!

Japp. Så bra är jag på att uppdatera! "Starting now, en eller två veckor frammåt så kommer jag varje dag att.." Har ni sett några inlägg kanske? Inte jag heller! Därför kommer jag nu att lägga ut TRE inlägg. Ett för i förrgår, ett för igår och ett för idag! Det för i förrgår är det här. Bara så ni vet. Och jag lovar att försöka uppdatera oftare! Fassst.. näe. Okej, så jag tänker inte uppdatera oftare. Men för varje dag jag missar får ni en kul randombild förutom harrypotterskiten. Ja. Det blir bra!




Och randomskiten!



Trollkalender!

Starting now, en eller två veckor frammåt så kommer jag varje dag att lägga upp en, Nej. TVÅ random HP bilder. Ni kanske undrar varför? Japp, det gör jag med. Jag vet dock att när bilderna är slut så kommer inlägget om leksaker! Se det som en julkalender fast troll. En Trollkalender!



RSS 2.0